Op zoek naar een Luxe Badkamer in Utrecht.

Luxe Badkamer Utrecht

Op zoek naar een luxe badkamer in Utrecht? Als u bij ons in de showroom komt kijken, zult u begrijpen wat we bedoelen met ‘perfectie is principe’. Geen woning is hetzelfde en een badkamer dient te passen bij uw inrichting. Een ontwerp maken wij ook samen met u en nadat we hebben begrepen waar uw voorkeur naar uitgaat. Wij sturen u niet in de richting van materialen, merken en ontwerpen die u overal elders ook ziet. Wij willen dat uw droom door onze creativiteit tot leven komt. In een 3D omgeving kunt u meteen zien hoe wij het ontwerp voor ogen hebben. Een offerte is daarna helder en transparant bij ons. U kunt kiezen voor een complete installatie of alleen materialen. Er zullen in beide gevallen geen kosten meer bijkomen voor uw luxe badkamer in Utrecht.

Realisatie van een luxe badkamer in Utrecht

Als u gekozen heeft de luxe badkamer in Utrecht door ons te laten plaatsen, zal in veel gevallen eerst een inspectie ter plaatse worden gepland. We willen zeker zijn dar alles kan worden gerealiseerd op het moment dat u dat wilt en binnen het tijdsbestek dat we daarvoor hebben gekozen. Wij kiezen voor de installatie vakmensen die zelfstandig ondernemer zijn en waar we vertrouwen in hebben. Dit zijn uitsluitend hooggekwalificeerde installateurs die ook hun naam hoog moeten houden. We hebben bewust gekozen om geen personeel te nemen voor dit werk. Natuurlijk blijven we het gehele proces wel coördineren en tot de oplevering van de luxe badkamer in Utrecht blijven we erbij betrokken. Tijdens de installatie kunt u ons dan ook overal op aanspreken. Na oplevering weten we zeker dat uw droom is gerealiseerd en u nog vele jaren plezier zal hebben van uw nieuwe luxe badkamer in Utrecht.

Neem contact op voor een luxe badkamer in Utrecht

Een badkamer is een belangrijk onderdeel in een woning. Wist u dat huizenkopers ook vaak de keuze laten afhangen van de staat van de badkamer? Een luxe badkamer in Utrecht van The Art of Evolutie is een sieraad voor elk huis. Wij specialiseren ons in materialen die mooi zijn, lang meegaan en eenvoudig zijn schoon te maken. Voor de badkamermeubelen geloven wij in maatwerk, omdat alleen op die manier aan al uw wensen tegemoet kan worden gekomen. Op zoek naar een luxe badkamer in Utrecht of alleen nog aan het oriënteren? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom gewoon langs in de showroom.

Website door BlueBird Media B.V. © | Privacy Beleid | Cookie Beleid | Algemene Voorwaarden