Over Ons

Wie zijn wij?

The Art of Evolutie is een badkamer interieur ontwerp specialist gevestigd in Nederland. Wij maken badkamers geheel op maat en naar uw wens. Met onze 24 jaar ervaring in het vak weten wij de beste kwaliteit en service te verlenen. Wij zorgen ervoor dat alles op uw tempo wordt geleverd en komen met creatieve oplossingen wanneer u toch wat anders wilt. Wij vinden persoonlijke benadering erg belangrijk. Om een prachtige badkamer te creëren is dit dan ook nodig. Wij zijn er tot aan de oplevering bij betrokken en u kunt ons op elk moment gedurende het bouwproces aanspreken op hetgeen er gebeurd. In ons werk zit passie, emotie en harmonie

Showroom

Onze showroom is gevestigd in s’ Hertogenbosch. Hier vindt u de mooiste opstellingen die door The Art of Evolutie ontworpen zijn. U ziet hier de creativiteit en passie die hem in het bloed zit. Waan u in een wereld van verrassende opstellingen, producten en materialen. Geen gewone showroom maar een wereld vol inspiratie.

3D ontwerp naar uw wens

Wij gaan uit naar perfectie. Om deze perfectie te kunnen bereiken, maken wij gebruik van een U-soft tekenprogramma. Hier maken wij de nieuwste badkamer ontwerpen geheel naar uw wens in 3D. Door dit 3D programma wordt uw badkamer gerealiseerd tot in de kleinste details. Hierdoor krijgt u de beste indruk over hoe uw droombadkamer eruit komt te zien. Wij werken met de hoogste kwaliteit aan producten en materialen. Wij zorgen ervoor dat alles in de puntjes verfijnd is , zowel in design, als symmetrie.


Website door BlueBird Media B.V. © | Privacy Beleid | Cookie Beleid