Maatwerk.

Voor de uitvoering hebben wij gespecialiseerde vakmensen waar wij intensief mee samenwerken. De beste ambachtslieden zijn in het algemeen zelfstandig ondernemers. Aangezien wij alleen willen werken met dergelijke hooggekwalificeerde mensen is het dus een bewuste keuze om niet met eigen personeel te werken. Wij coördineren uiteraard wel het gehele proces, en zijn er tot aan de oplevering bij betrokken en u kunt ons op elk moment gedurende het bouwproces aanspreken op hetgeen er gebeurd.

Maatwerk wastafels

Elk badkamer project is uniek in ontwerp en ruimte. In plaats van vaste maten, leveren wij volledig op maat gemaakt wastafels dat ten alle tijden een perfecte pasvorm gegarandeerd. Zoals de kreet perfectie als principe doet vermoeden, kunnen onze wastafels worden gekneed tot elke gewenste vorm, waardoor u maximale vrijheid en creativiteit heeft in uw ontwerp. Voor architecten, ontwerpers en sanitaire adviseurs die onze meubels willen opnemen in hun toekomstig project, bieden wij u de bouwstenen om uw eigen unieke ontwerp te realiseren.

Maatwerk badmeubelen

Wilt u een bijzonder badmeubel? Of de beschikbare ruimte in uw badkamer optimaal benutten? Een badmeubel bij ons is volledig op maat gemaakt en van zeer hoge kwaliteit. Het meubel kan worden uitgerust met bladen van solid surface, graniet, composiet of polybeton en kastwerk in massief hout, fineer, MDF, multiplex of spaanplaat. Laat onze adviseurs eens een vrijblijvend badmeubel ontwerp maken voor uw badkamer. Voor elke badkamer realiseren we een passend ontwerp, volledig in de stijl die u wenst.

Wij leveren badkamer interieurs van de hoogste kwaliteit met oog voor de kleinste details. U kunt dit zelf komen bezichtigen in onze toonzaal.

Maatwerk spiegels

Onze collectie innovatieve LED spiegels zijn niet alleen duurzaam en kwalitatief hoogwaardig, maar zijn ook voorzien van doordachte details en vele gebruiksgemakken. De standaard maten liggen op voorraad en hebben o.a. een dimbare sensor schakelaar en geïntegreerde spiegelverwarming. Met deze praktische oplossing blijft uw LED spiegel simpelweg altijd condensvrij. Nooit geen beslagen spiegel meer als u uit bad stapt of onder de douche vandaan komt! Niet alleen de hoogte en/of de breedte van de spiegels en spiegelkasten kunnen wij aanpassen, maar ook kan er een afgeschuinde zijde of uitsparing in uw LED spiegel worden aangebracht. Zoekt u bijvoorbeeld een trendy mat zwart spiegel frame, of wenst u wellicht directe of indirecte LED verlichting, horizontale of verticale LED banen, een geïntegreerde digitale klok, een touch schakelaar op uw spiegel, of zelfs een bluetooth muziek systeem, wij hebben de oplossing voor u.


Maatwerk douchewanden

Waarom kiezen voor onze maatwerk douchewanden douchedeuren? De maatwerk douchedeuren zien er prachtig uit, zijn onderhoudsarm en worden in Nederland geproduceerd met de modernste machines en de beste materialen. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor onze maatwerk douchewanden.

Onze maatwerk douchewanden specialist beschikt over zijn eigen productielijn en maakt douchedeuren volledig op maat. Afwijkende afmetingen, uitvoeringen of materialen? Vrijwel alles is mogelijk en de levertijden zijn kort. Bovendien krijgt u standaard 5 jaar garantie op de deuren en een levenslange garantie op de Antikalk coating.

In de badkamer liggen ongelukken altijd op de loer. Daarom verdient veiligheid de hoogste aandacht. Onze maatwerk douchewanden specialist produceert zijn op maat gemaakte douchedeuren uit extra versterkt veiligheidsglas van maar liefst 6 tot 8 millimeter dikte. Dit glas is 5 keer zo sterk als normaal glas, en mocht het ooit breken dan is de kans op verwondingen minimaal.

Hoogste veiligheidseisen en CE-normeringen Onze maatwerk douchewanden specialist staat achter de kwaliteit van zijn producten en daarom laten we ze intensief en regelmatig controleren. Al onze producten zijn CE-genormeerd en voldoen aan de strengste veiligheidseisen.


Website door BlueBird Media B.V. © | Privacy Beleid | Cookie Beleid | Algemene Voorwaarden